Untitled photo

We willen jou graag boeken als fotograaf op onze bruiloft, dus je mag de datum alvast vast leggen 🙂 We vonden je zo leuk met de pre-weddingshoot, dat we het toen eigenlijk al wisten. (Jennifer, 8 februari 2019)

Untitled photo

Wij hebben Agi gevraagd om foto's van ons huwelijk te maken. We zijn hier zeer blij mee, de foto's zijn heel naturel en bij het zien ervan ervaren we de dag helemaal opnieuw. Prijs kwaliteit was ook uitstekend, kortom sterk aan te raden. Laurens (17 okt 2018)

Untitled photo

Wij vonden het super om jou erbij te hebben op onze mooie dag! We weten dat het resultaat super is door de foto shoot van een half jaar geleden! Fijn ook dat we die foto’s konden gebruiken voor onze uitnodigingen etc. Heel blij, dank je wel Agi 😃😘 Janneke en Sebastiaan (8 okt. 2018)

Untitled photo

Een maand geleden hadden we een pre-weddingshoot bij Agi. En wat was het leuk! Ze zorgde ervoor dat we ons ontspanden, en dat we naast geposeerd ook spontaan op de foto stonden! Precies zoals onze relatie is. Liefdevol en met humor. We hebben een uur lang volop genoten en voelden ons weer even verliefde pubers. Heerlijk! Heel erg bedankt Agi! Dayenne (10 mei 2018)

Untitled photo

Agi was onze fotograaf op onze bruiloft. Wij zijn erg blij met de foto's die ze gemaakt heeft. Daarnaast voelden wij ons erg op ons gemak bij haar. Kimberly (13 mei 2018)

Untitled photo

Wooow, Agi, wat een prachtige foto's!! We hebben de hele dag weer helemaal opnieuw beleefd. De foto's geven precies weer zoals we de dag ervaren hebben! We gaan ze zeker nog wel honderd keer bekijken! Echt heel blij mee en onwijs bedankt voor al je werk. Groetjes, Laurens en Sanne (26 sep.  2018)

Untitled photo

Met een Facebook actie een mooie kraam reportage mogen ontvangen! Wauw wat een geluk, zo speciaal om in je kraamweek foto’s te hebben met het hele gezin erop! Agi is erg professioneel en is tot op het laatste moment gefocust om ieder moment vast te leggen! Ook heel leuk hoe Agi contact heeft met de grote broer in het gezin waardoor hij ook enthousiast werd. Hoewel ze meer op de achtergrond aanwezig was zodat wij gewoon ons ochtend ritueel konden doen heeft ze echt prachtige foto’s gemaakt! Echt een aanrader! Bedankt Agi! Met vriendelijke groet, Jonna (11 april 2018)

Untitled photo

Hallo Ági,

Wat zijn we ontzettend blij al met de foto's die we nu via jouw site zien. Vol trots vertellen we het aan iedereen om naar die link te gaan. Je hebt onze wensen super goed vertaald in je gemaakte foto's namelijk; spontane, mooi belichtte en emotievolle foto's met daarnaast ook nog close up. De zwart/wit foto's zijn ook prachtig. Geweldig hoor! Ron en Karin (27 sep. 2016)

Untitled photo

Onlangs een prachtige newborn shoot gedaan van onze mooie dochter Aliyah, zij is nu 4 weken oud en Agi heeft haar mooie blikken prachtig weten vast te leggen. Ook viel ons op, hoe ervaren zij is met baby's. Het is haar specialiteit om ook baby's op een bijzondere manier toe te spreken. Je baby zal helemaal vertrouwd zijn bij haar en positief reageren op haar rustgevende stem. Heel mooi om te zien. Wij raden Agi aan iedereen aan en zullen haar zeker niet vergeten voor eventuele andere shoots. mvg, Roos en Reinier (8 feb. 2017)

Agi heeft de fotografie op onze bruiloft verzorgd. Tijdens de fotoshoot bleken we het moeilijk te vinden om mooi te poseren. Agi heeft ons toen geholpen om te ontspannen, waardoor de foto's er heel natuurlijk uitzien. De rest van de dag heeft Agi een enorme hoeveelheid aan spontane foto's gemaakt. Ze bewoog zich onopvallend om de groep gasten heen en maakte vanaf een afstandje haarscherpe foto's. De reportage laat hierdoor ontzettend goed zien hoe wij en onze gasten aan het genieten waren van de feestelijkheden. Kortom, de foto's zijn prachtig geworden! Jolinde (26 sep. 2016)

Untitled photo

Bij deze wil ik je nog even heel hartelijk bedanken voor alle prachtige foto's!!! En ook voor je flexibiliteit toen Kiki ziek was. We hebben het heel erg gewaardeerd dat je op een andere dag nogmaals wilde komen! 1 van de foto's hebben we laten afdrukken op geborsteld aluminium, die hangt nu in de kamer, zo mooi. Marchien (15 nov. 2016)

Untitled photo

We just love the photos. The album looks amazing. Thanks again for helping us creat such a great memory of Kate. Cynthia (15 nov 2015)

Untitled photo

Een mooie dag, met leuke foto's en een heel mooi boek. Bedankt Agi! Ilona en Rob (17 okt 2016)

Newborn fotograaf Utrecht, Amersfoort

Wat hebben we genote van de fotoshoot afgelopen maandag. Fantastisch hoeveel geduld je heft gehad om Marilène mooi op de foto te krijgen. Heel erg bedankt. Annick (15 okt 2015)

Untitled photo

Hoi Agi, Nogmaals bedankt voor de foto's! ze zijn echt prachtig geworden. Door de gezellig sfeer en jou enthousiasme waren de kinderen ook erg op hun gemak. Dat maakte dat de foto's spontaan en erg mooi geworden zijn. Bjorn (27 jul. 2016)

Newborn fotoshoot met ouders

Hoi Agi, Ik wilde je nog laten weten dat we heel erg blij zijn met de supermooie foto's die je van onze Evi gemaakt hebt, de foto's samen met haar grote broer zijn ook fantastisch! Dankjewel!  Jessica (18  jan. 2016)

Agi is heel professioneel, waar nodig nam ze de regie in handen maar op een niet storende manier. Het resultaat mag er dan ook wezen. Mooie foto's van een mooie dag!  Jerremy (28 aug. 2015)

Untitled photo

Beste Agi,

Ik heb onze fotoshoot net met ontroering zitten bekijken, wat een mooie plaatjes heb je geschoten! Ik ben je echt heel erg dankbaar! Enorm bedankt! Karin (15 nov 2015)

Untitled photo

Blij met onze foto's, prachtig resultaat! Wat werk je op een relaxte, kindvriendelijke manier! Marjon (30 april 2016)

Untitled photo

Hoi Ági, De foto's zijn echt prachtig! Precies wat we in gedachten hadden, we zijn er enorm blij mee. Robert (17 jan. 2017)

Powered by SmugMug Owner Log In