Untitled photo

We hebben de usb-stick in goede orde ontvangen en de prachtige foto’s bekeken die je gemaakt hebt. Heel hartelijk bedankt voor je snelle inzet, we vonden het echt heel fijn hoe je gewerkt hebt en hoe mooi de foto’s geworden zijn. Daphne (19 nov. 2022)

Untitled photo

Lieve Agi,

wij hebben de foto's ontvangen en net allemaal bekeken. Super blij zijn wij. Je hebt onze verwachtingen overtroffen.. 🥲 Jouw foto's zijn als een film.. Precies zoals ik had gehoopt en meer.. Heel heel veel dank daarvoor.. 🙏🏽❤️ En wellicht tot ziens 😘 Eileen (22 okt. 2022)

Untitled photo

Geweldige foto's van een vakvrouw die rustig aanwezig is zonder zich op te dringen. Hierdoor unieke en bijzondere foto's zonder poseren. Monique en Fred (7 nov. 2022)

Untitled photo

Dankjewel voor het vastleggen van 'Onze Dag', Agi! We zijn ontzettend tevreden over jouw aanwezigheid en de geleverde reportage en kijken mede hierdoor terug op een onvergetelijke trouwdag!💍💖 We zullen jou en je werk zeker aanbevelen aan anderen. Hartelijke groeten, Bob van Zomeren en Anja van Garderen, Woudenberg (14 maart 2023)

Untitled photo

Ági is echt een professional. De afspraak organiseert zij nauwkeurig en gedetailleerd. Agi nam uitgebreid de tijd voor de voorbereidingen, de kennismaking en draaiboek. Zij neem deze taak serieus en denkt aan alle details waarin onze wensen absoluut gehoord waren. Het was voor ons een fijn gevoel dat wij zeker wisten dat dit deel van ons bruiloft zeer goed geregeld was. Toen ons bruiloft door ziekte onverwachts uitgesteld moest worden, was Ági zeer meegaand, begripvol en het was voor haar geen probleem de datum te verzetten. Dit voelde echt heel fijn, wij konden op haar rekenen.

Van alle stappen en van de kosten kregen wij schriftelijke bevestiging. Op zo een manier zijn de afspraken helder. Agi kwam stipt op tijd, deed haar werk zeer goed en wij kregen complimenten van de gasten over de fotografie. Ägi was op een een heel natuurlijke manier aanwezig en zij mengde zich op een niet opvallende manier tussen de mensen. Binnenkort krijgen wij de foto’ s maar aan het “ voorproefje” te zien, een aantal foto’s die wij alvast kregen, zal dat ook helemaal goed komen. Dank Ági. Anita en Willem (12 nov. 2022)

Untitled photo

Agi is een geweldige fotograaf. Zij viel last minute in omdat de fotograaf die we hadden gereserveerd corona had. Ze is zeer bescheiden aanwezig geweest bij ons feest. Ze heeft veel oog voor bijzondere en mooie momenten tijdens ons feest. Zeer veel dank Agi. Je bent een vakvrouw! Jeantine (16 mei 2022)

Untitled photo

Agi is vandaag bij ons geweest en wat ging ze professioneel te werk! Ze is echt mega rustig en houdt continu rekening met de baby. Ons kindje werd vaker wakker en begon te huilen doordat ze krampjes of dorst had. Agi bleef gewoon rustig en nam echt de tijd voor onze dochter. We zijn heel benieuwd naar het resultaat, maar we weten bijna wel zeker dat het geweldige foto’s zullen zijn! Wij zijn Agi dankbaar voor deze mooie ervaring. Lindsey (12 apr. 2021)

Untitled photo

Agi was onze trouwfotograaf en we zijn ontzettend blij met haar foto's! De foto's geven de sfeer heel goed weer en zijn haarscherp. Agi weet emoties en bijzondere momenten echt heel mooi vast te leggen. De mensen staan centraal op haar foto's, maar ook de omgeving legt Agi goed vast en daarnaast heeft ze ook oog voor detail. Ook gebruikt ze regelmatig een verrassende invalshoek. Tijdens onze fotoshoot in de ochtend had ze een hele prettige manier van aanwijzingen geven, waardoor deze foto's een heel mooie mix zijn van spontane uitingen gecombineerd met het scherpe oog van een profesionele fotograaf. Naast dat ze prachtige foto's maakt, hebben wij Agi ook leren kennen als een ontzettend aardige, hartelijke vrouw. De manier waarop ze zich mengt tussen de gasten zorgt ervoor dat geen enkele foto geposeerd is en dat je nauwelijks doorhebt dat er foto's worden gemaakt. Achteraf bleken dit er enorm veel te zijn en heeft ze ontzettend mooie en spontane momenten tot aan onze openingsdans vastgelegd. Dat is ontzettend fijn. We zouden Agi Bodewes zeker aanraden als fotograaf! Vivian en Justus (20. nov. 2020)

Untitled photo

Agi heeft onze bruiloft prachtig in beeld gebracht. Precies zoals we voor ogen hadden. Agi is prettig in contact, luistert na je wensen, denkt mee en komt met ideeën. Kortom 5 sterren! 

Chantal en Jurjen (25. jan 2020)

Untitled photo

We willen jou graag boeken als fotograaf op onze bruiloft, dus je mag de datum alvast vast leggen 🙂 We vonden je zo leuk met de pre-weddingshoot, dat we het toen eigenlijk al wisten. (Jennifer, 8 februari 2019)

Untitled photo

Wij hebben Agi gevraagd om foto's van ons huwelijk te maken. We zijn hier zeer blij mee, de foto's zijn heel naturel en bij het zien ervan ervaren we de dag helemaal opnieuw. Prijs kwaliteit was ook uitstekend, kortom sterk aan te raden. Laurens (17 okt 2018)

Untitled photo

Wij vonden het super om jou erbij te hebben op onze mooie dag! We weten dat het resultaat super is door de foto shoot van een half jaar geleden! Fijn ook dat we die foto’s konden gebruiken voor onze uitnodigingen etc. Heel blij, dank je wel Agi 😃😘 Janneke en Sebastiaan (8 okt. 2018)

Untitled photo

Een maand geleden hadden we een pre-weddingshoot bij Agi. En wat was het leuk! Ze zorgde ervoor dat we ons ontspanden, en dat we naast geposeerd ook spontaan op de foto stonden! Precies zoals onze relatie is. Liefdevol en met humor. We hebben een uur lang volop genoten en voelden ons weer even verliefde pubers. Heerlijk! Heel erg bedankt Agi! Dayenne (10 mei 2018)

Untitled photo

Agi was onze fotograaf op onze bruiloft. Wij zijn erg blij met de foto's die ze gemaakt heeft. Daarnaast voelden wij ons erg op ons gemak bij haar. Kimberly (13 mei 2018)

Untitled photo

Wooow, Agi, wat een prachtige foto's!! We hebben de hele dag weer helemaal opnieuw beleefd. De foto's geven precies weer zoals we de dag ervaren hebben! We gaan ze zeker nog wel honderd keer bekijken! Echt heel blij mee en onwijs bedankt voor al je werk. Groetjes, Laurens en Sanne (26 sep.  2018)

Untitled photo

Met een Facebook actie een mooie kraam reportage mogen ontvangen! Wauw wat een geluk, zo speciaal om in je kraamweek foto’s te hebben met het hele gezin erop! Agi is erg professioneel en is tot op het laatste moment gefocust om ieder moment vast te leggen! Ook heel leuk hoe Agi contact heeft met de grote broer in het gezin waardoor hij ook enthousiast werd. Hoewel ze meer op de achtergrond aanwezig was zodat wij gewoon ons ochtend ritueel konden doen heeft ze echt prachtige foto’s gemaakt! Echt een aanrader! Bedankt Agi! Met vriendelijke groet, Jonna (11 april 2018)

Untitled photo

Hallo Ági,

Wat zijn we ontzettend blij al met de foto's die we nu via jouw site zien. Vol trots vertellen we het aan iedereen om naar die link te gaan. Je hebt onze wensen super goed vertaald in je gemaakte foto's namelijk; spontane, mooi belichtte en emotievolle foto's met daarnaast ook nog close up. De zwart/wit foto's zijn ook prachtig. Geweldig hoor! Ron en Karin (27 sep. 2016)

Untitled photo

Onlangs een prachtige newborn shoot gedaan van onze mooie dochter Aliyah, zij is nu 4 weken oud en Agi heeft haar mooie blikken prachtig weten vast te leggen. Ook viel ons op, hoe ervaren zij is met baby's. Het is haar specialiteit om ook baby's op een bijzondere manier toe te spreken. Je baby zal helemaal vertrouwd zijn bij haar en positief reageren op haar rustgevende stem. Heel mooi om te zien. Wij raden Agi aan iedereen aan en zullen haar zeker niet vergeten voor eventuele andere shoots. mvg, Roos en Reinier (8 feb. 2017)

Untitled photo

Agi heeft de fotografie op onze bruiloft verzorgd. Tijdens de fotoshoot bleken we het moeilijk te vinden om mooi te poseren. Agi heeft ons toen geholpen om te ontspannen, waardoor de foto's er heel natuurlijk uitzien. De rest van de dag heeft Agi een enorme hoeveelheid aan spontane foto's gemaakt. Ze bewoog zich onopvallend om de groep gasten heen en maakte vanaf een afstandje haarscherpe foto's. De reportage laat hierdoor ontzettend goed zien hoe wij en onze gasten aan het genieten waren van de feestelijkheden. Kortom, de foto's zijn prachtig geworden! Jolinde (26 sep. 2016)

Untitled photo

Bij deze wil ik je nog even heel hartelijk bedanken voor alle prachtige foto's!!! En ook voor je flexibiliteit toen Kiki ziek was. We hebben het heel erg gewaardeerd dat je op een andere dag nogmaals wilde komen! 1 van de foto's hebben we laten afdrukken op geborsteld aluminium, die hangt nu in de kamer, zo mooi. Marchien (15 nov. 2016)

Untitled photo

We just love the photos. The album looks amazing. Thanks again for helping us creat such a great memory of Kate. Cynthia (15 nov 2015)

Untitled photo

Een mooie dag, met leuke foto's en een heel mooi boek. Bedankt Agi! Ilona en Rob (17 okt 2016)

Wat hebben we genote van de fotoshoot afgelopen maandag. Fantastisch hoeveel geduld je heft gehad om Marilène mooi op de foto te krijgen. Heel erg bedankt. Annick (15 okt 2015)

Untitled photo

Hoi Agi, Nogmaals bedankt voor de foto's! ze zijn echt prachtig geworden. Door de gezellig sfeer en jou enthousiasme waren de kinderen ook erg op hun gemak. Dat maakte dat de foto's spontaan en erg mooi geworden zijn. Bjorn (27 jul. 2016)

Newborn fotoshoot met ouders

Hoi Agi, Ik wilde je nog laten weten dat we heel erg blij zijn met de supermooie foto's die je van onze Evi gemaakt hebt, de foto's samen met haar grote broer zijn ook fantastisch! Dankjewel!  Jessica (18  jan. 2016)

Untitled photo

Agi is heel professioneel, waar nodig nam ze de regie in handen maar op een niet storende manier. Het resultaat mag er dan ook wezen. Mooie foto's van een mooie dag!  Jerremy (28 aug. 2015)

Untitled photo

Beste Agi,

Ik heb onze fotoshoot net met ontroering zitten bekijken, wat een mooie plaatjes heb je geschoten! Ik ben je echt heel erg dankbaar! Enorm bedankt! Karin (15 nov 2015)

Untitled photo

Blij met onze foto's, prachtig resultaat! Wat werk je op een relaxte, kindvriendelijke manier! Marjon (30 april 2016)

Untitled photo

Hoi Ági, De foto's zijn echt prachtig! Precies wat we in gedachten hadden, we zijn er enorm blij mee. Robert (17 jan. 2017)

Powered by SmugMug Owner Log In