Bruidsfotografie portfolio - Agi Bodewes Fotografie

Op de grootste dag van je leven wil je iemand volledig kunnen vertrouwen met het vastleggen van de bijzondere momenten. Ik ben een fotografe die de hele dag met heel veel energie en enthousiasme werkt om de mooiste beelden te vangen.Voor wie het belangrijkste niet die ene super creatieve of grappige award-winnende foto is, maar een prachtige, samenvattende reportage van jullie trouwdag, van de kleinste details naar de mooiste emotionele momenten. Iemand die heel onopvallend aanwezig is, maar toch achteraf blijkt dat ze alles wist vast te leggen, en als het nodig is, de regie in de handen neemt. Een weggepinkte traan van een ontroerde vader en de trotse blik van de oudste broer worden allemaal stiekem mooi vastgelegd net als de dikke pret van je vrienden.

Als jullie door mijn foto's bladeren, zien jullie dat het een mix is van story-telling en wat meer geposeerde foto's. Het is namelijk zo, dat jullie de prachtige jurk en pak maar een keer in het leven dragen. Deze portretfoto's zijn altijd heel geliefd en gewaardeerd: door het bruidspaar, maar ook door hun familie en later hun kinderen. Dit zijn de foto's die het vaakst afgedrukt worden , en een mooi plekje krijgen op de wand of op het nachtkastje. Maar bij mij zie je geen strakke formele poses, in tegendeel: het liefst modern, natuurlijk en fris, soms een beetje romantisch of speels. Ik heb mijn vertrouwde werkwijze voor de hele trouwdag, maar tijdens de fotoshoot ga ik altijd uit van jullie persoonlijkheden. Ik neem net zo veel leiding als voor jullie prettig is, en het wordt net zo romantisch (of niet), geposeerd (of niet), als bij jullie past.

Ook niet onbelangrijk is dat ik er bewust ben van hoe belangrijk deze dag voor jullie is. Voor mij is het niet meer dan normaal om me op professionele gebieden continu te ontwikkelen, mijzelf uit te dagen, en uitsluitend met professionele en betrouwbare apparatuur te werken. Indien gewenst, fotografeer ik jullie bruiloft met een tweede vakfotograaf. Ik zou het heel fijn vinden, als we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten om verder te praten. Bel of mail me gerust!

Powered by SmugMug Log In