Kontakt - Agi Bodewes Fotografie

Over mij

Ik ben Agi Bodewes, newborn-, familie- en bruiloftfotografe. Ik woon in Amersfoort (Nederland), en werk in de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland.

Ik ben een vakkundige newbornfotograaf, met alle speciale kennis, ervaring en uitrusting die nodig zijn om jouw pasgeboren baby op een veilige, prettige en mooie manier vast te leggen.

Mijn andere passie is het vastleggen van bruiloften. Ik hou van de flow van deze bijzondere dag, met zijn veel emoties, humour, de talloze spontane waardevolle momenten,  waar ik de gehele dag scherp, creatief, en toch rustig en onopvallend moet werken. En fantastische uitdaging elke keer weer!

Naast mijn twee specialiteiten vind ik het enorm leuk om andere bijzondere mijlpalen van jouw gezinsleven vast te leggen: van verlovingsreportages tot zwangerschapsshots en tot gezinsportretten maak ik allerlei reportages waar jouw liefde en gezin centraal staan. Er is niets leuker dan als ik dezelfde mensen van jaar tot jaar meerdere keren terug zie, en al helemaal toevertrouwd mag fotograferen...

Alhoevel fotografie is gezien als een eenzaam en zeer competitieve werkzamheid, ik zie andere fotografen het liefst als collega's. Ik ben een trots lid van de wereldwijde Fearless Photographers Community (bescheiden "the best wedding photography of the world"), en ik ben met vele andere vrijwillige fotografen actief bij de Stichting Earlybirds Fotografie (die zorgt voor kosteloze fotoreportages van premature baby's in het ziekenhuis).      

Nog een paar woorden over mijn achtergrond. Ik kom uit Hongarije, met mijn Nederlandse man en twee dochtertjes zijn we in 2009 naar Nederland verhuisd. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin, en ik ben ook wel een beetje trots op mezelf, dat ik in deze tijd mijn passie van fotografie tot een volledige en prachtige baan kon ontwikkelen. (Ik had mijn fotografie opleiding nog in mijn vaderland afgerond, maar daar werkte ik in mijn andere vakgebied in bedrijfsmarketing.)

Wil je me liever direct mailen of bellen? Het kan hier: mail, en op telefoonnummer: 06 31 577355

Jij bent ook welkom op mijn facebook pagina: Facebook voor actuele info, acties, leuke foto's.

Ik hoop snel van je te horen!


Powered by SmugMug Owner Log In