Informatie en tarieven voor zwangerschapsfotografie

Wat een bijzondere tijd is een zwangerschap. Een klein wonder groeit onzichtbaar in jou, jouw wonderlijke lichaam biedt een veilig en warm nest voor jouw kind. Jouw baby zit zo dichtbij jouw hart, en jouw lichaam verzorgt het met alles wat het nodig heeft. Jij verandert, jouw lichaam en geest past zich aan om de beste voor je kind te geven. Ook als het miljoenen keren weer en weer gebeurt, moeder worden blijft een wonder. Zwangerschap is ook het begin van een levensverhaal, en van een nieuw hoofdstuk in jullie gezinsleven. Misschien worden jullie de eerste keer papa en mama, misschien is het al de tweede of derde keer, maar sowieso wordt je gezinnetje nooit meer hetzelfde als vroeger.

Zwangerschap is ook een hele controverzaal periode, want terwijl wij bijna verplicht alleen maar in de wolken moeten zijn, er komen heel veel dingen bij kijken, welke deze ervaring heel persoonlijk en soms minder glanzend maken. Sommige van ons kan de veranderingen van de eigen lichaam met bevondering omarmen, en sommige vinden het veel minder leuk, of zelfs erg storend. Het is zeker weten een fantastisch en belangrijk mijlpaal, wat prachtig beelden verdient om het te vereeuwen, maar het is heel persoonlijk, hoeveel en in wat vorm jij ervan terug wilt zien. Daarom bied ik verschillende mogelijkheden aan, waar allees geheel aangepast kunt worden aan jouw wensen. Als je in mijn portfolio of in de recente sessies kijkt, zie je heel veel voorbeelden voor alles wat mogelijk is.

Er zijn in het algemeen twee typen shoots waar je van kun kiezen:

1. Lifestyle fotoshoot thuis of buiten

Deze shoot vertelt over jullie relaties, jullie leven en persoonlijkheden, want de foto’s zijn zo spontaan mogelijk genomen, in natuurlijke omgeving, in normale kleren. De nadruk ligt natuurlijk op jouw buikje, en jouw zwangerschap wordt vastgelegd als een mooie en emotievolle herinnering. Ik ga jullie vragen om verschillende dingen te doen zoals te gaan lopen, op bed te zitten, knuffelen, als er kinderen zijn dan mogen ze de baby kusjes geven, enzovoort. Omkleden is uiteraard mogelijk.

De locatie kunnen jullie zelf bepalen. In de omgeving van Amersfoort kan ik ook een aantal leuke locaties adviseren.

2. Studiofoto's

Bij de studiofoto’s is de omgeving volledig uitgesloten, alle aandacht ligt op jou of jullie. Ik gebruik verschillende achtergronden, en studiolampen voor fraaie en smaakvolle foto’s. Met de studiofoto’s is alles mogelijk wat jullie mooi vinden, we kunnen foto’s maken met normale kleding, met mijn verschillende doeken, in lingerie of zonder kleren, of een combinatie van dit. Het resultaat is vaak een meer kunstige en geposeerd fotoserie, met jouw zwangerschap prachtig uitgelicht.

De studiofoto's maken we gewoon bij jullie thuis, ik neem alle nodige materialen mee, inclusief achtergrond en lampen. Voor allebei soorten fotoshoot kun je kiezen van twee pakketten:


All-in digitaal fotosessie

Een complete fotosessie met alle foto's in hoge resolutie (digitaal).


Inclusief:

- 1-1,5 uur fotografie op locatie

- bewerking van minimaal 25-30 beelden in kleur en zwart-wit

- een usb-stick met de bewerkte beelden in kleur en in zwart-wit

Exclusief: 

Reiskosten, parkeerkosten en weekendtoeslag*


Tarieven:

lifestyle fotoshoot: €320,--

studio-style fotoshoot: €360,--


Untitled photo

Basis digitaal fotosessie

Een complete fotosessie met 10 hoge resolutie foto's (digitaal) + bestelmogelijkheid.

Jullie krijgen 10 foto's in hoge resolutie, en jullie kunnen afdrukken/ en verdere hoge resolutie bestanden apart bestellen.

Inclusief:

-1 uur fotografie op locatie

- complete studio uitrusting voor de studioshoot

- een online galerij waar jullie de foto's kunnen bekijken en uitkiezen

- 10 gekozen bewerkte beelden in kleur en in zwart-wit, doorgestuurd met file-transfer

- mogelijkheid tot bijbestellen van extra foto's voor €15,-- per stuk

Exclusief: 

Reiskosten, parkeerkosten en weekendtoeslag*


Tarieven:

lifestyle fotoshoot €220,--

studio-style fotoshoot: €275,--


Bij alle sessies:

Ik breng reiskosten in rekening, als de locatie verder dan 30 km van Amersfoort ligt. Ter orientatie: voor een afstand van 50 km reken ik 15 euro aan reiskosten. Parkeerkosten worden doorgerekend aan de klant in mijn factuur.

Voor een shoot op zaterdag en zondag reken ik een weekendtoeslag van €25,-.

Voor alle sessies zijn er ook mooie cadeaubonnen beschikbaar.

Powered by SmugMug Owner Log In