Informatie en tarieven voor een newbornfotoshoot

Van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder! Jullie zoeken en newborn babyfotograaf die mooie, professionele foto's maakt van je pasgeboren baby op een fijne, veilige en liefdevolle manier.  Wat fijn, dat jullie bij mij terecht zijn gekomen! Ik ben gek op mijn piepklein modelletjes en verliefd op mijn vak - en dit ga je terugzien op de foto's. Ik werk vooral in de regio Utrecht, Amersfoort,  Amsterdam, Rotterdam en den Bosch.

De newbornfotoshoots doe ik altijd aan huis. Dit is de enige manier wat ik me kan voorstellen om een rustige, relaxte fotosessie te verzorgen in de eerste dagen van een klein baby'tje en de kersverse ouders. Ik heb wel alle gespecialiseerde newbornstudio-uitrusting, achtergronden, en veel accessoires waarmee ik in elke binnenruimte een mobiele fotostudio kan creëren. 

Benieuwd naar de babyfoto's die ik maak? Kijk eens naar mijn newborn fotografie portfolio of naar de recente sessies voor een impressie!

De informatie hieronder gaat over de geposeerde / studiofotoshoots. Zouden jullie liever ongeposeerde lifestyle foto's willen? Kijk dan hier voor de informatie over de kraamreportages oftewel lifestyle fotoshoots.

De geposeerde newborn shoots kunnen we tot ongeveer de derde week na de geboorte maken, het liefst in de tweede week. Dan hebben we nog te maken met een diep-slapend baby'tje, die ondanks de veel prikkels de shoot lekker doorslaapt. Dit wil niet zeggen dat het dan altijd zo is, en dat het daarna helemaal niet meer mogelijk is, er zijn wat oudere baby's die het heel goed doen als newborns, vooral als ze ietsje  te vroeg geboren zijn.

De basis fotosessie duurt ongeveer 2,5-3,5 uur afhankelijk van in hoeverre de baby rustig slaapt, of tijd nodig heeft voor drinken of in slaap te vallen. We doen rustig aan, en we geven alle tijd voor het voeden, troosten en kalmeren van de baby. We maken foto's vooral in zijn blootje, maar in de eigen kleertjes is het natuurlijk ook mogelijk. Ik heb een breed selectie van extra kwaliteit newborn fotoaccessoires, zoals zachte plaids, handgemaakte mutsjes, haarbandjes, petjes, gebreide doeken, allemaal met zorg gemaakt van luxe babyvriendelijke garen en materialen. Deze zijn allemaal ter jouw beschikking om te gebruiken tijdens de shoot, net als mijn verschillende mooie schalen, kratjes, en achtergronden.

Mama, papa, grote zus en broer willen misschien ook met de baby op de foto. Het kan bij de all-in pakketten, hiervoor moeten we dan ongeveer een half uur extra tijd rekenen. Alhoewel ik deze gezinsfoto's ook heel leuk vind, moeten we niet vergeten, dat de focus van de newborn sessie op de baby zelf moet liggen, dus de tijd dat we aan de gezinsfoto's besteden gaan we wel tussen grenzen houden. 

Er worden minimaal 25-30 foto's gemaakt en bewerkt. 


Voor geposeerde newborn fotografie heb ik de volgende pakketten:

All-in + Album:

Alle foto's digitaal + prachtig Luxe fotoalbum.

Alle geleverde foto's worden bewerkt en in een prachtig fotoalbum van luxe kwaliteit, gedrukt op hoge kwaliteit fotopapier op dikke bladen.

De kwaliteit van deze fotoalbum is niet te vergelijken met de fotoboekjes die op de markt voor de consument  beschikbaar zijn. Is de afdrukwaliteit, de kleuren, de opbouw van het album van belang, en wil je de foto's van onze prachtige sessie echt hun waarde geven? Dan is dit pakket een zeer goede keuze. (Je kunt mijn voorbeeldalbum tijdens de sessie bekijken.)

Inclusief:

- 3-4 uur fotografie aan huis-complete studio uitrusting voor veilige newborn fotografie

- foto's met gezin inbegrepen indien  gewenst

- gebruik van verschillende props en fotoaccessoires

- bewerking van minimaal 25-30 beelden in kleur én zwart-wit

- een usb-stick met alle bewerkte beelden

- een luxe 20x20 cm fotoalbum met 20 pagina's

Exclusief: 

Reiskosten, parkeerkosten en weekendtoeslag*


Tarief: €425,--


All-in Digitaal fotosessie: De complete serie van de foto's in hoge resolutie (digitaal)

Jullie krijgen alle bewerkte foto's in hoge resolutie op een usb stick, zodat jullie zelf ook ergens anders afdrukken en andere fotoproducten kunnen laten maken. (Deze is natuurlijk ook een selectie van de vele gemaakte foto's, met de beste foto's van elke setting.)


Inclusief:

- 3-4 uur fotografie aan huis

- foto's met gezin inbegrepen indien  gewenst

- complete studio uitrusting voor veilige en mooie newborn fotografie

- gebruik van verschillende props en fotoaccessoires

- bewerking van minimaal 25-30 beelden in kleur en zwart-wit

- een usb-stick met alle bewerkte beelden


Exclusief: 

Reiskosten, parkeerkosten en weekendtoeslag*


Tarief: €295,--


Basis Digitaal newborn fotoshoot:

een complete fotosessie met 10 hoge resolutie foto's (digitaal) + bestelmogelijkheid

Jullie krijgen 10  foto's in hoge resolutie, en jullie kunnen afdrukken/ en verdere hoge resolutie bestanden apart bestellen.

Inclusief:

- 3-4 uur fotografie aan huis (baby alleen)

- complete studio uitrusting voor veilige en mooie newborn fotografie

- gebruik van verschillende props en fotoaccessoires

- bewerking van minimaal 25-30 beelden in kleur en zwart-wit-een online galerij waar jullie de foto's kunnen bekijken en uitkiezen

- 10 gekozen bewerkte beelden in kleur en in zwart-wit, verstuurd met we-transfer

- mogelijkheid tot bijbestellen van extra foto's voor €12,-- per stuk


Exclusief: 

Reiskosten, parkeerkosten en weekendtoeslag*


Tarief: €225,--*Bij alle sessies: 

Ik breng reiskosten in rekening, als de locatie verder dan 30 km van Amersfoort ligt. Ter orientatie: voor een afstand van 50 km reken ik 10 euro aan reiskosten.

De betaalde parkeerkosten reken ik door aan de klant in mijn factuur.

Voor een shoot op zaterdag en zondag reken ik een weekendtoeslag van €20,-.

Voor alle sessies zijn er ook mooie cadeaubonnen beschikbaar.


Fotoproducten

Als je mooie foto's laat maken, dan wil je de mooiste waarschijnlijk ook als tastbare herinnering terugzien. In de pakketten zijn geen afdrukken inbegrepen. Dat heb ik bewust zo gedaan, want het arsenaal van verschillende fotoafdrukken op papier, op houten panelen, op canvas en noem maar op is enorm, en ik wil alle vrijheid aan jullie laten om zelf te bepalen wat het best bij jullie past. Van de hoge resolutie bestanden kun je altijd zelf fotoafdrukken laten maken. Natuurlijk kan en wil ik graag jouw wensen met je bespreken, en door mijn geselecteerde leveranciers prachtige fotoproducten voor jou verzorgen. In dat geval doe ik ook de kwaliteitscontrole voor jou, dus op deze manier krijg je zeker het mooist mogelijke resultaat.

Powered by SmugMug Owner Log In