Lifestyle babyfotografie / kraamreportage - Informatie en tarieven

Nu denk je misschien ook dat je het nooit gaat vergeten: de velletjes op de kleine voetjes, de kreukels op de handjes, het ienieminie snoetje, en hoe het voelt om dat prille lichaampje vast te houden. Dat zijn hele lichaam makkelijk op je onderarm past, dat haar hoofdje zo rustig op je borst ligt. De gekke gezichtjes die ze trekt vlak voor het wakker worden, de scheel kijkende ogen. De kleuren van de kersverse babykamer, al de kaartjes die in de kamer hangen. De eerste kennismaking met de grote broer en zus. Alles is nu zo echt en intens, het is heel moeilijk voor te stellen dat dat straks alleen maar herinneringen zijn. Ik wil deze periode -de eerste weken na de aankomst van je kind- voor jullie in prachtige verhalende beelden vastleggen.

In een kraamreportage documenteer ik jullie leven als een kersvers gezin: baby in het wiegje, in bad, tijdens het eten, verschonen, knuffelen, van elkaar genieten. Het is een journalistieke / lifestyle reportage, met heel weinig poseren. (Natuurlijk is er ruimte voor mooie portretten van je gezin, mama, papa en grote zus met het baby'tje, maar jullie hoeven niet uitbundig te poseren.) Pure en gevoelige beelden, die jaren later het gevoel van nu weten terug te brengen. Wat wordt het leuk om die foto’s later met je kind samen te bekijken!

Voor deze foto's hoeft je baby niet de hele tijd diep te slapen, het is juist leuk als we (ook) foto's kunnen maken terwijl hij wakker is. Deze fotoshoot is dus zeer geschikt voor baby's die al wat ouder zijn.

Wil je een betere beeld krijgen over deze fotoshoots? Bekijk mijn portfolio of de recente kraamreportages.

De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur, en vindt natuurlijk bij jullie thuis plaats. De foto’s worden in de babykamer, woonkamer, en slaapkamer gemaakt. Het resultaat krijgen jullie altijd in een echt fotoboek, omdat een verhaal als dit het best in een album tot recht komt. In mijn ervaring blijven de digitale foto’s -hoe mooi ook- vaak alleen maar digitaal, en verdwijnen ze in deze hectische tijd toch vaker dan gewenst langzaam in een digitale la. Naast het boek ontvangen jullie wel de digitale bestanden in hoge resolutie, dus jullie kunnen van je favoriete foto's ook zelf afdrukken laten maken.

Inclusief:

- 1,5  uur fotografie aan huis

- bewerking van minimaal 40-50 beelden in kleur én zwart-wit

- een usb-stick met alle bewerkte beelden

- een mooie 20x20 cm fotoboek met 20 pagina's (upgrade mogelijk)

- Exclusief: Reiskosten, parkeerkosten en weekendtoeslag*


Tarief:  €325,--

* Ik breng reiskosten in rekening, als de locatie verder dan 30 km van Amersfoort ligt. Ter orientatie: voor een afstand van 50 km reken ik 15 euro aan reiskosten. De betaalde parkeerkosten factureer ik door aan de klant.

Voor een shoot op zaterdag en zondag reken ik een weekendtoeslag van €25-.

Voor alle sessies zijn er ook mooie cadeaubonnen beschikbaar.

Powered by SmugMug Owner Log In