Familiefotografie /gezinsreportage - informatie en tarieven

Bij een familie en gezin fotoshoot werk ik altijd op locatie, de foto's worden gemaakt bij jullie thuis, of op een andere leuke plek, het liefst buiten. 

Voor gezinsfotografie en soortgelijke sessies (groepsportretten, verlovingsreportages, vriendinnensessies, etc) heb ik drie pakketten:


Complete fotosessies

De fotosessie duurt ongeveer 1 uur. Met grotere kinderen (>1.5 jaar) doen we deze sessie normaal gesproken op een buitenlocatie, met kleinere kinderen kan het ook bij jullie thuis. Op de buitensessies kunnen we langer doorgaan. Tijdens een wandeling stoppen we hier en daar voor zoveel mogelijk gevarieerde foto's. Er worden spontane foto's en 'kijk in de camera' foto's gemaakt.

Binnen werk ik met natuurlijke licht en eventueel met studiolampen, en we doen ons best om met speelgoed en verschillende accessoires de kinderen vrolijk voor mijn lens te houden. Er worden ongeveer 40-70 foto's geleverd als we buiten kunnen zijn, en ongeveer 30 foto's als we thuis blijven.


All-in fotosessie: alle foto's in hoge resolutie (digitaal) + professionele fotoalbum

Alle geleverde foto's worden bewerkt en in een prachtig fotoalbum gedrukt op hoge kwaliteit fotopapier. Het album bestaat uit 20 pagina's van 20x20 cm. Jullie krijgen alle foto's ook in hoge resolutie op een usb-stick, zodat jullie zelf ook ergens anders afdrukken en andere fotoproducten kunnen laten maken.

Tarief: €480,--

(Exclusief reiskosten, parkeerkosten en weekendtoeslag*.)

Untitled photo

Basis fotosessie

Een complete fotosessie met alle foto's in hoge resolutie (digitaal)

Jullie krijgen alle foto's in hoge resolutie op een usb-stick, zodat jullie zelf ook ergens anders afdrukken kunnen laten maken, een fotoboek maken, enz.

Tarief:  €320,--

(Exclusief reiskosten, parkeerkosten en weekendtoeslag*.)


Minisessie

Een 30-45 minuten durende sessie, met 6 geleverde foto's (digitaal)

Leuk als cadeau (bijvoorbeeld voor je geliefde, of voor oma en opa). Foto's zijn gemaakt in 2 settings naar keuze (bijvoorbeeld eerst het hele gezin, dan de kinderen alleen) op één locatie. De 6 foto's worden door mij geselecteerd, en zorgvuldig bewerkt in kleur en in een zwart-wit versie, en via filetransfer verzonden binnen 3 werkdagen. Keuze van extra foto's bij deze optie is niet mogelijk. Deze sessie is alleen mogelijk binnen een straal van 30 km rondom Amersfoort.

Tarief: €220,--

(Exclusief reiskosten, parkeerkosten en weekendtoeslag*.)


* Voor een shoot op zaterdag en zondag reken ik een weekendtoeslag van €25,-.

Ik reken reiskosten als de locatie verder dan 30 km van Amersfoort ligt. Ter oriëntatie: voor 50 km vanaf Amersfoort reken ik 15 euro aan reiskosten. Eventuele parkeerkosten reken ik door aan de klant.


Fotoproducten


Als je mooie foto's laat maken, dan wil je de mooiste waarschijnlijk ook als tastbare herinnering terugzien. In de pakketten zijn geen afdrukken inbegrepen. Dat heb ik bewust zo gedaan, want het arsenaal van verschillende fotoafdrukken op papier, op houten panelen, op canvas en noem maar op is enorm, en ik wil alle vrijheid aan jullie laten om zelf te bepalen wat het best bij jullie past. Van de hoge resolutie bestanden kun je altijd zelf fotoafdrukken laten maken. Natuurlijk kan en wil ik graag jouw wensen met je bespreken, en door mijn geselecteerde leveranciers prachtige fotoproducten voor jou verzorgen.  In dat geval doe ik ook de kwaliteitscontrole voor jou, dus op deze manier krijg je zeker het mooist mogelijke resultaat.

Collage voor een groot canvasdoek voor op de muur.
Powered by SmugMug Owner Log In