• Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

Familiefeesten, bijeenkomsten, verjaardagen

Bijzondere familiemomenten verdienen om mooi vastgelegd te worden. Hebben jullie een groot feest ten gelegenheid van de zoveelste huwelijksjubileum, verjaardag, pension? Willen jullie de zeldzame moment vastleggen dat het hele familie bij elkaar komt op de familiedag? Jullie kunnen natuurlijk zelf wat kiekjes schieten, maar jullie gaan gegarandeerd nooit spijt hebben als jullie hiervoor een professionele fotograaf inhuren. Naast het feit dat de foto's dan zeker goed belicht en mooie kwaliteit worden, hoeven jullie geen zorgen maken dat alle belangrijke momenten goed op de foto's staan, en er is de mogelijkheid om een paar mooie groepsfoto's maken waar alle aanwezige opstaan. Iedereen kan dus zorgeloos genieten, en het evenement wordt prachtig vereeuwigt.
Ik heb heel veel ervaring in evenementen fotografie, ik ga onopvallend werken, maar op de juiste plek staan om het sfeer, de details, en de gebeurtenissen in verhalend beelden te vertalen. De foto's worden een blijvende, prachtige herinnering.

Tarieven

Eerste 2 uur: €360,- 

Extra uur: €150,-


Inclusief:

- het afgesproken aantal uur documentaire fotografie 

- vooraf afgesproken groepsfoto's indien gewenst

- bewerking van het hele serie foto's (selectie van de fotograaf), zonder maximum aantal 

- een usb-stick met alle bewerkte beelden


Het is mogelijk om een mooie fotoalbum of afdrukken te bestellen van de foto's.


Exclusief: 

Reiskosten, parkeerkosten en weekendtoeslag*

* Voor een shoot op zaterdag en zondag reken ik een weekendtoeslag van €25,-. Ik reken reiskosten als de locatie verder dan 30 km van Amersfoort ligt. Ter orientatie: voor 50 km vanaf Amersfoort reken ik 15 euro aan reiskosten. Eventuele parkeerkosten reken ik door aan de klant.

Fotoproducten

Als je mooie foto's laat maken, dan wil je de mooiste waarschijnlijk ook als tastbare herinnering terugzien. In de pakketten zijn geen afdrukken inbegrepen. Dat heb ik bewust zo gedaan, want het arsenaal van verschillende fotoafdrukken op papier, op houten panelen, op canvas en noem maar op is enorm, en ik wil alle vrijheid aan jullie laten om zelf te bepalen wat het best bij jullie past. Van de hoge resolutie bestanden kun je altijd zelf fotoafdrukken laten maken. Natuurlijk kan en wil ik graag jouw wensen met je bespreken, en door mijn geselecteerde leveranciers prachtige fotoproducten voor jou verzorgen.  In dat geval doe ik ook de kwaliteitscontrole voor jou, dus op deze manier krijg je zeker het mooist mogelijke resultaat.

Powered by SmugMug Owner Log In