Informatie en prijzen van A Day in the Life reportage

Familiefotografie, die de meest eerlijke, en daarom de dierbaarste herinneringen creert. Bij een "day in the life" reportage ben ik een aantal uur aanwezig bij jullie gezin, terwijl jullie niets bijzonders doen, hehalve de allerdaagse leven leven. Ik regisseer niks, jullie poseren niet, na een tijdje merken jullie mij hopelijk niet eens meer. En juist zo gaat een uniek en bijzondere rapportage ontstaan. Met jullie eigen ritueeltjes, gewoontes, temperament en persoonlijkheden. Alles, waar jullie tijdens de vliegende dagen, jaren niet stil bij staan, maar wat eigenlijk zo uniek, dierbaar en bijzonder zijn. Wat jullie een gezin maakt. Jullie krijgen en prachtige reportage vol met persoonlijke en tastbare herinneringen. Wat jullie kinderen later aan hun kinderen met natte ogen gaan vertellen. So deden wij het altijd bij ons thuis....  Een dag vanuit jullie leven prachtig en trouw  in beeld.

Voor deze rapportage moeten we ruim de tijd nemen. Niet alleen zodat er voor veel verschillende acties tijd is, maar ook zodat jullie aan mijn aanwezigheid wennen, en dat na de eerste spannende momenten jullie volledige aandacht weer aan elkaar gericht kan zijn. Daarom doe ik bij deze shoot niet echt "sociaal", ik probeer niet veel met de kinderen en de ouders te kletsen. Na het kenismaking wil ik eigenlijk liever de vlieg op de muur zijn, dan de gezellige tante die het hele jurken- of autocollectie van de trotse peuter te showen krijgt. Heel anders dus, dan bij andere fotoshoots, haha. 
Deze concept is natuurlijk ook zeer geschikt voor bijzondere familiemomenten documentair vast te leggen. Een verjaardag, een speelmiddag met neefjes en nichtjes, een uitstapje kan ook een mooie moment zijn voor een day in the life reportage. Een belangrijke punt hierbij: bij deze reportages wil ik zo veel mogelijk in de achtergrond blijven, en geen aandacht naar de camera trekken. Daarom is er tijdens een day in the life reportage géén mogelijkheid voor geposeerde foto's en groepsfoto's.

Tarieven

Untitled photo
Untitled photo
Untitled photo

Moment in life

-4 uur fotografie

(bijvoorbeeld na middagdutje t/m avondritueel)

-serie van 30-40 foto's

-digital bestanden  op USB

tarief: €525,--

Half day in the life

-6 uur fotografie

(bijvoorbeeld vanf ontbijt tot middagdutje)

-serie van 50-60 foto's

-digitale bestanden op USB

-professioneel fotoboekje

tarief: 775,-

Day in the life

+- 12 uur fotografie

(vanaf ontbijt tot avondritueel)

-serie van 80-100 beelden

-digitale bestanden op USB

-professioneel fotoboekje

tarief: €1215,--

Staat jouw  gewenste tijdsduur hier net niet tussen? Natuurlijk zijn andere tijdsduren ook mogelijk.

*Bij alle sessies: Ik breng reiskosten in rekening, als de locatie verder dan 30 km van Amersfoort ligt. Ter orientatie: voor een afstand van 50 km reken ik 15 euro aan reiskosten. De betaalde parkeerkosten reken ik door aan de klant in mijn factuur.Voor een shoot op zaterdag en zondag reken ik een weekendtoeslag van €25,-.

Powered by SmugMug Owner Log In