Informatie over cadeaubonnen

  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

Steeds meer mensen geven fotosessies als cadeau, en toch blijft het altijd een hele bijzondere en originele verrassing. Ik heb de meest gekozen cadeaubonnen op voorraad, maar als die ene er net niet tussen zit die precies aan je wensen voldoet, dan kunnen we de bon gewoon aan je wensen aanpassen. (Bijna) alles is mogelijk!
Cadeabonnen zijn beschikbaar voor alle pakketten die ik aanbied, zoals de newbornshoots, gezinsfotosessie, en zwangerschapsfotoshoot, en de tarieven zijn gelijk aan de gewone tarieven (ik reken geen extra verzendkosten voor de bon zelf).

Daarnaast heb ik wardebonnen voor een bepaalde waarde, die een gedeelte van de fotosessie dekken. Als dit allemaal te ingewikkeld klinkt, dan heb ik hier nog de bestaande cadeaubonnen op een rij.


Newbornfotografie cadeaubon

Het ideale kraamcadeau, of cadeau voor de babyshower. Die geven recht op een complete babyfotosessie thuis bij de baby. De bonnen zijn beschikbaar in het blauw, in het roze,  of in een neutraal kleurenschema. 
Bekijk de mogelijkheden en de prijzen hier.


Gezinsfotografie cadeaubon

Voor een speciale gelegenheid, verjaardag, of voor Kerst. Deze geeft recht op een complete fotosessie met het gezin, thuis of op een leuke buitenlocatie.

Bekijk de mogelijkheden en de prijzen hier.


Zwangerschapsfotografie cadeaubon

Geef dit mooie cadeau aan je geliefde, of aan jullie vriendin samen op de babyshower! 

Bekijk de mogelijkheden en de prijzen hier.


Waardebonnen

U kunt er ook voor kiezen, om een fotosessie gedeeltelijk te betalen. De rest van de kosten kunnen ze dan zelf, of iemand anders bijbetalen. Waardebonnen zijn beschikbaar voor €75,--, €100,-- en €125,--.


Hoe werkt het?

Bestel de bon via de contactformulier, via mail of via de telefoon. De bestelling is geldig na mijn bevestiging. Na de bevestiging stuur ik je z.s.m. de factuur voor de bon. Zodra deze voldaan is, stuur ik de bon z.s.m. op naar de door jou gegeven postadres (indien het op een standaard en voorradig bon gaat), of ga ik het voor je ontwikkelen als er speciale wensen zijn.
Zou je de bon dringend nodig hebben, is het dan ook mogelijk de bon via e-mail direct in elektronische vorm te ontvangen, om deze zelf uit te printen. De zelf uitgeprinte bonnen zijn alleen geldig voor een bij mij opgegeven naam.

De bon heeft geen vervaldatum en is overdraagbaar (na overleg met mij); terugbetaling is niet mogelijk.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op via e-mail of telefoon.

Powered by SmugMug Owner Log In