Informatie over cadeaubonnen

  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo


Steeds meer mensen geven fotosessies als cadeau, en toch blijft het altijd een hele bijzondere en originele verrassing. Ik heb verschillende cadeaubonnen ontwikkeld op basis van de wensen van mijn klanten, maar als die ene er net niet tussen zit die precies aan jre wensen voldoet, dan kunnen we de bon gewoon aan je wensen aanpassen. (Bijna) alles is mogelijk! Je kunt kiezen tussen themabonnen, zoals "babysessie", "gezinsfotosessie" en "topmodel fotosessie", die goed zijn voor een complete fotoshoot met geleverde foto's. Daarnaast heb ik cadeaubonnen voor een bepaalde waarde, die de waarde van (een gedeelte van) de fotosessie dekken. Als dit allemaal te ingewikkeld klinkt, dan heb ik hier nog de bestaande cadeaubonnen op een rij.


1. Babyfotografie cadeaubon

Het ideale kraamcadeau. Die geven recht op een complete babyfotosessie thuis bij de baby. De bonnen zijn beschikbaar voor een jongen, voor een meisje of in een neutraal kleurenschema. Beschikbaar voor een Mini*, Basis digitaal of in All-in digitaal pakket.

*Alleen op locaties tot 30 km van Amersfoort.


2. Gezinsfotografie cadeaubon

Voor een speciale gelegenheid, verjaardag, of voor kerst. Deze geeft recht op een complete fotosessie met het gezin, thuis of op een leuke buitenlocatie.


3. Topmodel fotoshoot cadeaubon

Het topcadeau voor tienermeiden als kerst-, sinterklaas-, verjaardags- of afstudeercadeau. Deze geeft recht op een complete topmodel fotosessie met vriendinnen (tot 10 meiden), met accessoires en studioapparatuur op locatie. Vanaf €150,--


4. Waardebonnen

U kunt er ook voor kiezen, om een fotosessie gedeeltelijk te betalen. De rest van de kosten kunnen ze dan zelf, of iemand anders bijbetalen. Waardebonnen zijn beschikbaar voor €75,--, €100,-- en €125,--.


Hoe werkt het?

Bestel de bon via mijn contactformulier, via mail of via de telefoon. Ik neem in alle gevallen contact met u op voor verder overleg over precieze wensen en de bijbehorende prijs. De bestelling is geldig na mijn bevestiging. De cadeaubon betaalt u bij de bestelling, u ontvangt deze binnen een paar dagen met de post. Als het dringend is, dan is het ook mogelijk de bon via e-mail direct in elektronische vorm te ontvangen, om deze zelf uit te printen. (De zelf uitgeprinte bonnen zijn alleen geldig voor een bij mij opgegeven naam.) De bon heeft geen vervaldatum en is overdraagbaar (na overleg met mij); terugbetaling is niet mogelijk.

Als het mogelijk is, neem ik zelf contact op met degene die de bon heeft gekregen, nadat het cadeau is gegeven, om alle nodige informatie te krijgen en de fotosessie in te plannen. Indien u meer informatie wilt ontvangen over de cadeaubonnen, neem dan contact met mij op via e-mail of telefoon.

Powered by SmugMug Owner Log In