Je keek er zo erg naar uit! Een prachtige newbornshoot als je pasgeboren baby rond 2 weken oud is. Misschien had je ook al geboekt, en het was geannuleerd vanwege de maatregelen rondom de Corona-virus. En de tijd vliegt, jouw baby is geen newborn meer op het moment dat de newbornfotografen weer mogen werken.

Ik weet hoe het voelt! Met pijn in mijn hart moest ik ook veel newbornshoots afzeggen, en alhoewel mijn klanten snappen het wel, ze waren er ook verdrietig over. Misschien is het einde van de strenge maatregelen nu al in zicht, maar het duurt nog zeker een paar weken dat  ik weer langs mag komen. Dus, er zijn zeker veel baby's die dan al de optimale leeftijd van de newbornshoots gepasseerd hebben. Is het bij jou het geval? Lees verder, ik heb toch twee oplossingen voor je. 


1. Lifestyle babyshoot / kraamreportage

De mooie aan deze shoots, dat de baby niet hoeft per se te slapen tijdens de foto's, en we gaan haar of hem niet proberen uitbundig te poseren. Dit maakt deze shoot ook mogelijk als de baby wat ouder is, misschien een paar weken of een maand al. Hij of zij is nog steeds heel klein, heel pril en prachtig, achteraf gaan deze foto's het gevoel van de eerste weken perfect terugbrengen. Een extra voordeel is, dat tijdens deze shoot besteden we heel veel andacht aan jullie als gezin: iets wat in deze periode zo belangrijker is. (Benieuwd naar voorbeelden? Kijk hier!)


2. Geposeerde fotoshoot met aangepaste verwachtingen

Als de baby iets ouder is, betekent het niet meteen dat niets meer mogelijk is van een newbornshoot. De kans is groter dat hij of zij minder diep slaapt, en als hij/zij een keer wakker wordt, dan valt ie niet meteen weer in slaap. Ook kunnen we waarschijnlijk minder lang doorgaan voor ze genoeg heeft. Dit betekent voor ons waarschijnlijk minder poses en minder accessoires,  maar meestal kunnen we wel nog mooie dingen uithalen van deze shoot. Bekijk deze foto's bijvoorbeeld: de modelletjes hier waren al 5 weken oud. 

  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

Lijkt je het wat? Vraag snel naar de mogelijkheden, want op het moment dat het weer mag, wordt het erg druk bij de fotografen!

Powered by SmugMug Owner Log In