Je bent niet met je tweeën op je bruiloft

Natuurlijk, op jullie bruiloft jullie zelf staan in de spotlight. Alle aandacht gaat naar de bruid en de bruidegom, en alle hoogtepunten van de dag draaien om jullie. Maar zou de dag hetzelfde zijn, als jullie er met zijn tweetjes zou zijn?

Ik vind dat het ook de mensen om je heen zijn, die jullie bruiloft compleet en onvergetelijk maken. Jullie ouders, die het vaak niet droog houden; die vrienden, die niet heel lang serieus kunnen blijven; die kinderen die vaak voor zoete en hilarische momenten verzorgen. De gasten horen bij het sfeer, vaak creëren zij het sfeer, ik voel de reportage compleet alleen als de gebeurtenissen voor, naast of achter de bruidspaar ook met voldoende aandacht vastgelegd wordt. Een paar mooie voorbeelden heb ik hier verzameld: 

Untitled photo
Untitled photo

Het was fantastisch te zien, dat de kinderen van Ron en Karin het net zo spannend vonden, en net zo blij waren met deze huwelijk als de bruidspaar zelf. Deze foto zou niet compleet zijn zonder hun vreugde.

Volg de blik van de bruid: is het niet een prachtige moment tussen de twee vrouwen?

Untitled photo
Untitled photo

Dit is een van mijn lievelingsmomenten van deze bruiloft. Vader en zoon hebben even een rustig momentje met elkaar. 

En nog meer vaders... hun gezichten vertellen alles over trots zijn, loslaten, vertrouwen, lief hebben. 

Untitled photo
Untitled photo

En priceless emoties van de moeders, opa's, oma's, zussen, broers, kinderen.

En dan hebben we ook de vrienden. Ik weet van mijn eigen ervaring, dat de beste vrienden kunnen net zo belangrijk zijn in de leven van de bruidspaar, als de familie. Ze weten vaak meer van de ups en downs dan de ouders, geheimen zijn eerder met hun gedeeld. Ik zie dan ook vaak hoe betrokken, blij en ontroerd echte vrienden kunnen zijn, als ze hun bestie in de trouwkleden zien.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In